Buurtwerking Sanderkwartier

Halloween

Wanneer: zaterdag 28 oktober van 18u30 tot 20u30 Halloweentocht van 19u30 tot 21u00 Soep Waar: garage box 12 van Liesbeth en Siemen, in het Edgard de Smedtplantsoen Kostprijs: Gratis

Buurtwerking Sanderkwartier

Kom samen met ons griezelen!

Het Sanderkwartier organiseert een Halloweenfeest op zaterdag 28 oktober. De kleine monstertjes of schattige elfjes uit onze buurt kunnen tussen 18u30 en 20u30 van deur tot deur gaan griezelen om snoepjes bij jullie te veroveren.

Hiervoor vragen we jullie medewerking. Als onze griezels op 28 oktober bij jou mogen aanbellen, hang dan het bijgevoegde lintje op een zichtbare plaats aan de voordeur of brievenbus. En hou vooral de snoepdoos klaar.

Vanaf 19u30 tot 21u kan iedereen uit de buurt een lekkere tas soep komen drinken in het Edgard de Smedtplantsoen (het Magdalenaplein) ter hoogte van garage box 12 bij Liesbeth en Siemen, de duwers van deze activiteit. Breng hiervoor je eigen soepkom of tas mee.

Verras ons met jullie griezeligste kostuum! Zelfs zombies zijn welkom.

Happy Halloween